Vriend(in) van Signtaal

Vrienden brengen geluk! De stichting stimuleert kinderen om vriendschap aan te gaan, dit bevordert het geluksgevoel. Het bestuur heeft ook vrienden nodig om onze stichting te laten groeien.

Gaat u met ons deze vriendschap aan?

Verbinding maken met elkaar

Doneren

De kinderen van stichting van Vrienden van Signtaal zijn erg afhankelijk van vrijwilligers, sponsoren en donaties. We garanderen u dat 100% van uw gift gebruikt wordt ten behoeve van de kinderen.

Als donateur kunt u er voor kiezen om uw bedrijfsnaam en logo op de site te laten vermelden. U kunt kiezen voor een eenmalige donatie, maar ook voor een maandelijks bedrag. Wij zijn blij met alle steun. En als donateur bent u van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze doelgroep!

Doneren van materialen of mensen

Het kan zijn dat we voor bepaalde projecten materialen nodig hebben of mensen om dit te realiseren. Het doneren in de vorm van het leveren van materialen of mankracht is voor ons ook zeer welkom. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u denkt hier iets in de te kunnen betekenen. Wij zijn u zeer dankbaar.

Promotie en flyeren

Het kan ook zijn dat u, buiten het doneren, iets anders wil en kan betekenen. Dan kunt u zich aanmelden om voor ons promotie te doen. Door contact op te nemen met uw lokale leveranciers voor de flessenbonnenacties bijvoorbeeld of om onze collectedoosjes te plaatsen. Of door bijvoorbeeld flyeren of ons sponsoren via sponsorclics. Of wellicht heeft u nog goede ideeen? Deze zijn van harte welkom.

Vragen? Stuur gerust een email naar jasmijn.vandenberg@signtaal.nl.